Medlemskap

Alla som har fyllt 55 år och lämnat det aktiva yrkeslivet är välkomna att bli medlemmar i Senioruniversitetet i Göteborg. Medlemskap är en förutsättning för att delta i studiecirklar och andra aktiviteter, med undantag av Måndagsföreläsningar som är gratis för medlemmar.

Medlemsavgiften är 300 kr per kalenderår, och är ovillkorad. Efter att du ansökt om medlemskap och din ansökan behandlats, får du ett mejl med anvisningar om hur du betalar medlemsavgiften. Därefter kan du själv skriva ut ditt medlemsbevis. Mer information finner du under fliken Medlemsbevis.

För ansökan om medlemskap, klicka på Bli medlem uppe till höger.

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna administrera ditt medlemskap i föreningen, t ex för deltagarlistor vid cirklar och andra aktiviteter och för utskick av medlemsbrev. Vi har endast tillgång till de uppgifter som du själv registrerat vid ansökan om medlemskap och uppgifter som skapats när du t ex använder våra tjänster eller anmäler dig till en studiecirkel eller aktivitet.

Du har rätt att ta del av de personuppgifter vi har om dig och också att få oriktiga uppgifter rättade. Hör av dig till oss i sådana fall.